POTPET-POTPET!
will update!
miss farah: ALHAMDULLILAH
1
Komen

ALHAMDULLILAH

Allhamdullilah.akhirnya siap juga aku edit blog ni.walaupun taklah superb seperti orang lain,tapi puas hati.sampai nak tercabut haa orat eden dok mengedit blog selama ni.

waduh2.tanpa disedari tahun 2011 akan sampai jugak ke penamatnya,tinggal beberapa hari,jam,minit,dan saat jo lagi.umo eden pun dah nak meningkat dah.tapi masih lagi di angko yang ke duo.tak dok sampai jadi angko ketigo lagi haa.ehh,apo yang eden dok merepek ni,siap guno bahaso negori lagi.ish2.berbalik kepada cerita asal,even penat dah berapa ari dok mengedit benda alah ni,but satisfied with result.fuhh!!sekali nak tercabut segala jenis urat!punya la pening dok main dengan coding.macam2 jadi.sikit2 error.but lastly,jadik jugak.by the way,thanks to si penolong yang banyak sangat tuto yang ade dekat blog dio,very useful.if anyone nak edit blog or,fening "kat mana lah aku nak cari tuto buat benda border di sidebar,cursor cute,and bla bla....".don't worry,saya akan bagi tahu anda kalian di alam semesta fana yang indah ini(ayat keling),anda boleh pegi dekat blog cik lyssa dan cik lina yang come lote ni.

:face19:.TQ yea.segala spesis editing dalam blog ni credit to lyssa and amalina.and sorang lagi blogger,saya ade donlod dia punya software,kikikikiki..en.apit.tq ye apit.peacethumb
Dah Abis Baca Ye?TQ.Kalo Berkenan,Boleh Tkn LIKE

1 000' sedang bergosip:

[fArAh aLiAs] said...

mari baca kisah farah dan my bff. doakan persahabatan kami kekal selamanya.

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/tips-menghadapi-kawan-baik-yang.html

=)

copyright © fara afs