POTPET-POTPET!
will update!
miss farah: SUBHANALLAH.ALLAH MAHA KUASA
1
Komen

SUBHANALLAH.ALLAH MAHA KUASA

ALLAHUAKHBAR!!anda percaya atau tidak,seorang bayi atau janin dilahirkan ketika umur nya baru sahaja 15 minggu.SUBAHANALLAH.ketika mula2 farah baca cerita semacam tak percaya.ya,ALLAH itu Maha Kuasa.Dia lah yang paling berkuasa di segala setiap alam.anda pasti tertanya-tanya kan?bagaimana situation tu boleh terjadi.itulah Kuasa ALLAH S.W.T.ikuti kisah selanjutnya.
Hanover, jerman – Gambar yang anda lihat dibawah ini adalah gambar janin yang dilahirkan ketika umurnya baru sahaja 15 minggu. Hanya dengan sekecil dan semerah itu, dan mempunyai berat 10.5 ounce, janin yang diberi nama Kimberly Mueller. Apakah harapan ayah dan ibunya ketika itu? Janin ini dibenarkan bersama ayah ibunya seketika selama beberapa saat sahaja sebelum dibawa pergi oleh pakar penyelamat yang bertungkus-lumus menyelamatkannya. Apa yang boleh dibisikkan oleh ayahnya hanyalah ‘Kimberly, you can do it baby”…. Harapan cuma 1:1000. Doktor pakar jantung yang merawatnya berkata, peluang untuk hidupnya sangat tipis. Namun begitu, bayi ini terus meredah liku-liku hidupnya dengan penuh tabah. Selepas 6bulan dipantau rapi, janin ini sudah boleh dipanggil bayi. Bayi ini dibenarkan pulang ke rumahnya. Begitulah kekuasaan Allah bukan?
 
                                         
begitulah rupa baby ketika dia berumur 15minggu.sungguh besar kuasa ALLAH S.W.T.
actually farah tak tahu,news ni current ke tak,but berita ni ada keluar kat facebook farah baru jer.actually farah dah ada ternampak sebenarnya,tapi x sure betul ke tak,so time dok tengeh belek membelek muka buku,ternampak la ada orang post benda ni kat blog dia.so,farah letak credit to: cik ayu
Dah Abis Baca Ye?TQ.Kalo Berkenan,Boleh Tkn LIKE

1 000' sedang bergosip:

copyright © fara afs